Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az utolsó álamfői álomás
  2012-04-01 19:32:27, vasárnap
 
  Az utolsó álamfői álomás


Rólad szólnak a hírek
Veled van tele a sajtó
Aki a pokolra kíván jutni annak
Balra a második ajtó
(via)

Kedves Barátaim, szeretett Nép!

Az van, hogy maga alá tepert és legyőzött egy bulvárkacsa, éppen csak meg nem tolyózott. Engem, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének motollát, a törvénykezés hajtányának pedálját, Vitéz Kisdoktori Schmitt Pált. Hogy jutottunk idáig Barátaim? Hisz az elmúlt másfél évben együt sírtunk, együt nevetünk. Ti röhögtetek a hejje sírásomon, én meg zokogtam a tiszteletlenségeteket látva. Monttam is az asszonynak, látod Katikám, ami nem változott az elmúlt hatvan évben, az a mindenapi testedzés. Bár régebben lovaglóizomra gyúrtam a támadóterpeszhez, most meg rágóizomra a pofátlanságotoktól leeső állam fölszedegetéséhez, de a gyurás a lényeg. Máma meg már ott tartunk, hogy harapásom akár a pitbulé, a negyedik tárogatót veszem egy év alatt, mert mindég leharapom a fuvókáját a végirűl.

De haggyuk eszt a szeméjeskedést, térjünk a lényegre. Bisztosan hallottátok, hogy elvették kedvenc titulo, titolu, titilu, szóval azt a doktori izét. Most meg a lemondásomat várjátok álitólag egy ártatlan fülentésér? Hát a többi kvalitásom az smafu? Emlékeztetlek beneteket Drága Nép, hogy olimpiai aranyam van párbajtörből és szervilizmusból, meg ínhüvely gyuladásom a 360 törvény futószalagon aláirásától. Ez lenne a hála? Hogy rám kűdtök egy rohatt bulvárkacsát és elvétetítek a déert, amit már a családi díszpajzsba is belekalapált a fegyverkovács, akit Kerényi ajánlot?




Ha Kádár még élne, egy ilyenért fölemelné a krinolin árát ötven fillérrel, és a Londoni olimpiára sem menne ki senki, az hótziher! Most meg itten agódhatok hajnali fél nyócig, hogy mit fog mondani a Viktorka a rádióba, hogy onnét értesüljek én is, most akkor monnyakle vagy ne. Pedig aludnom kéne, mert rohatt egy hardéznájt éjszakája van. Mióta kitudódott, hogy az is elenem fordult, akit most léptettem elő abba a belterlyes MOBba, azóta máskép néznek rám az emberek. A koreai kövecségen pekingi kacsa volt az ebéd, montam he-he, tík is a Szíjártó szelemi magaslatáról szédültök lefele, mire a záróbulin a kacsatáncra kelet átbujni az atomsorompo alatt képletesen.




Hazafele meg egyesen elszabadult a hell, vagy az izé ni, infierno, hogy mongyák eszt magyarossan? - megvan - pokol. Mire Frankfurtba értünk már az is kiderült, hogy a maradék oldalakat se én írtam, hanem két másik forrásból ollóztam, úgyhogy elvették a neszeszerem kisollóstúl, az átszálásig bezártak egy fénymásoló nélküli irodába, és hugyozni is csak kacsába tuttam. Hívogatam Viktort hogy érdeklődjek mi a stájsz, de Selmeczi aszonta valami Merci gyárat államosít, vagy mi, és nem ér rá. Itthon meg olyan gyorsan eltüntettek Lisztferihegyről, mintha éngemet dugdosni kéne legaláb úgy, mint valami mafia főnököt. Pedig meg akartam kérdezni a reptéri szeméjzetet, hogy mit keres oszkópéter a vizerbe, hogy a Budisa Gyula megnyugodgyon végre.

Ithol drága Katikám engedet egy kád vizet, amíg fáradt tagjaimat áztatam a vízben felolvasta ennek a Tihamérnak vagy hogyhíjjáknak a levelét, mégaszongya csináltasak új szeméjit, mert a déeres már nem érvényes. Ezen úgy feldúltam magam lelkileg, hogy a kádban ázó sárga madarat kacsának néztem és hozá vágtam a fürdőszoba ajtóra ragasztott Fidesz pószterhez. Pedig csak a Csőrike volt. Ennyi szenvedés után meg tud keseredni az ember szájában a vacsorára felszolgált rozmaringos kacsamáj! Én biztos vagyok bene, hogy nem érdemlem eszt! Érdemtelenül támadtok Népem, oktalanul haragszotok! Talán utoljára írok most nektek, és tudjátok mennyire hiányozni fogok a sziporkáimmal, a szóvirágaimmal, az alázatommal, mert nálatok és a szolgálatotoknál csak az előmenetelem volt fontosabb az életben. Ha nem találkozunk többet emlékezetek: ha én tartottam osztályfőnöki órát, ott sosem volt felelés!

No pain, no gain, no pain, no gain, no pain, no gain, legyen már fél nyolc!

A viszontlátás reményében ölellek Benneteket, csókpuszi.

Kelt: utólsó álamfői álomásom alkalmából.

Vitéz Kisdoktori Skicc Pál.

995 komment · 15 trackback
2012.03.29. 05:17 Fabius
A Schmitt ügy első áldozata
Címkék: schmitt pál alkotmányos jogok elbocsátás bálint gergely flashmob

Idézetek Magyarország Alaptörvényéből:

I. cikk
(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.
(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.

VII. cikk
(1) Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más meggyőződés szabad megválasztását vagy megváltoztatását és azt a szabadságot, hogy vallását vagy más meggyőződését mindenki vallásos cselekmények, szertartások végzése útján vagy egyéb módon, akár egyénileg, akár másokkal együttesen, nyilvánosan vagy a magánéletben kinyilvánítsa vagy kinyilvánítását mellőzze, gyakorolja vagy tanítsa.

VIII. cikk
(1) Mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez.
(2) Mindenkinek joga van szervezeteket létrehozni, és joga van szervezetekhez csatlakozni.

IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.

XV. cikk
(1) A törvény előtt mindenki egyenlő. Minden ember jogképes.
(2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja.

Javítsatok ki, ha tévedek, de tudtommal ez Magyarország hatályos Alaptörvénye. Ha ez így van, akkor vajon mi a kókadt paripapélóért kell olyat olvasni, hogy ma Magyarországon kirúgtak valakit, mert élt alkotmányos jogaival, és meg mert szólalni nyilvánosan? Most akkor az Alaptörvénnyel esküvést tettünk a Szent Koronára, hogy a benne foglaltakat megvédjük, mert itten kérem soha nem látott demokrácia dübörög, vagy szokás szerint eltévedtünk, mint farhátra éhes kisnyugdíjas a teszkóhoz jutást nehezítő, népszavazásra aláírásgyűjtő szigetek között? Esetleg a katolikus munkáltatók élveznek mentességet ez alól is? Ha nem, akkor vajon miért hivatkozhat Bálint Gergely munkáltatója arra, hogy a SkiccPali menesztését szorgalmazó alkalmazottjának viselkedése "összeegyeztethetetlen a segélyszervezet alapvetően katolikus beállítottságával".



Vagy a katolikus beállítottság azt jelenti, hogy közélettel foglalkozni kizárólag Erdő Péternek szabad lehetőleg karácsonykor, vagy Székely János esztergom-budapesti segédpüspöknek is, amennyiben az Alaptörvényt védi, amit aztán természetesen a katolikus hittestvérek szarnak le először, egyenesen a harangtoronyból.

Lesz itt baj, drága Felebarátaim! Fluck Ákos nyilvánosságra hozott különvéleménye után (érdemes az egészet elolvasni részletesen, pdf-ben) valóságos kisdoktorikauszt várja szeretett álamfőnket itthon.



Stumpf András Hajrá, Elnök Úr című írását ugyan Borókai Gábor még kiradírozta a Heti Válasz online felületéről - 2012-ben van aki még mindig hiszi, hogy ami egyszer az internetre kikerül, az nem marad ott részben vagy egészben, ez olyan cuki - de a lavinát megállítani már nem lehet. Most meg kezdhetnek aggódni a jobboldali médiamunkások, komplett Magyar Nemzet szerkesztőségtől Mandinerig, Jobbklikktől Konzervatóriumig, mert a Nagyon cikitől a Naésországig összeírtak ők is mindent. Az összes írás konklúziója, hogy SkiccPalinak így vagy úgy, de mennie kell, ez pedig ahogy Bálint Gergely példája mutatja, esetleg nem fér össze a munkáltató katolikus beállítottságával, így az egyszeri retorzióból még elbocsátás hullám lesz itt a végén.

Ha én lennék SkiccPali, akkor a lemondásom előtt egy perccel még tanúbizonyságot tennék arról, hogy minden látszat ellenére én igenis igyekszem betölteni az alkotmányosság őre posztomat, saját árnyékomat átlépve szót emelnék Bálint Gergely elbocsátása és annak indoklása ellen. Mert az tényleg ne legyen, hogy ma itt egy munkáltató szembe mehet a nehezen összehozott, rettentően védett Alaptörvényünk betűjével és szellemével. Akkor se, ha kedvenc egyházunkra, és a munkavállaló ellenzéki szerepére hivatkozik.

Ehhez mondjuk egy felelős döntésekre képes, elegáns és nagyvonalú ember kéne. Nem egy ilyen bukott ripacs.


http://varanus.blog.hu/2012/03/30/az_utolso_alamfoi_alomas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megváltoztatását, támadóterpeszhez, megkülönböztetés, konzervatóriumig, alkalmazottjának, kisdoktorikauszt, szerkesztőségtől, szolgálatotoknál, lisztferihegyről, kinyilvánítását, harangtoronyból, tanúbizonyságot, segélyszervezet, alaptörvényéből, szervilizmusból, szeméjeskedést, szervezetekhez, megválasztását, különvéleménye, alaptörvénnyel, szóvirágaimmal, alaptörvényünk, különbségtétel, segédpüspöknek, nyilvánosságra, alkotmányosság, magyarországon, kötelezettsége, médiamunkások, kinyilvánítsa, sziporkáimmal, emlékeztetlek, fogyatékosság, hogyhíjjáknak, szabadságához, gyülekezéshez, utolsó álamfői, pokolra kíván, második ajtó, törvénykezés hajtányának, elmúlt másfél, hejje sírásomon, elmúlt hatvan, negyedik tárogatót, doktori izét, lemondásomat várjátok, ártatlan fülentésér, többi kvalitásom, rohatt bulvárkacsát, családi díszpajzsba, ilyenért fölemelné, krinolin árát, Kedves Barátaim, Nemzeti Együttműködés Rendszerének, Vitéz Kisdoktori Schmitt Pált, Drága Nép, Mire Frankfurtba, Hívogatam Viktort, Budisa Gyula, Vitéz Kisdoktori Skicc Pál, Idézetek Magyarország Alaptörvényéből, Szent Koronára, Bálint Gergely, Erdő Péternek, Székely János, Fluck Ákos, Stumpf András Hajrá, Elnök Úr, Borókai Gábor, Heti Válasz, Magyar Nemzet, Jobbklikktől Konzervatóriumig,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Az Európai Unió is foglalkozik...  Föld napja április 22  Fodor Ákos költő,  Ez a jó az alvásban.  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Mosolyogtál már ma?  A hét szűk esztendő  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Sirató  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  próbáljuk ki az őszinteséget  Gábor Dénes gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Alvó cica  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Föld napja április 22  Muratáj  Esti kép  Két tekintet van  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Kellemes esti időtöltést  A végzet az  Alvó cica  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  A könnyek összegyűjtése  A föld szépségéért  A keserű igazság  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A boldogság ült a világvégén  Alvó cica  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Kellemes esti időtöltést  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Alvó cica  Ázzal aki csak szép  Gárdonyi Géza - Április végén  Jó éjszakát  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
utolsó álamfői, pokolra kíván, második ajtó, törvénykezés hajtányának, elmúlt másfél, hejje sírásomon, elmúlt hatvan, negyedik tárogatót, doktori izét, lemondásomat várjátok, ártatlan fülentésér, többi kvalitásom, rohatt bulvárkacsát, családi díszpajzsba, ilyenért fölemelné, krinolin árát, hardéznájt éjszakája, belterlyes MOBba, koreai kövecségen, kacsatáncra kelet, atomsorompo alatt, maradék oldalakat, neszeszerem kisollóstúl, átszálásig bezártak, fénymásoló nélküli, reptéri szeméjzetet, vízben felolvasta, fürdőszoba ajtóra, ember szájában, vacsorára felszolgált, szolgálatotoknál csak, előmenetelem volt, viszontlátás reményében, állam elsőrendű, ember alapvető, vallás szabadságához, vallás vagy, magánéletben kinyilvánítsa, békés gyülekezéshez, törvény előtt, alapvető jogokat, kókadt paripapélóért, benne foglaltakat, teszkóhoz jutást, katolikus munkáltatók, segélyszervezet alapvetően, katolikus beállítottság, katolikus hittestvérek, egészet elolvasni, internetre kikerül, lavinát megállítani, jobboldali médiamunkások, összes írás, munkáltató katolikus, egyszeri retorzióból, lemondásom előtt, munkáltató szembe, nehezen összehozott, munkavállaló ellenzéki, felelős döntésekre, ilyen bukott, megváltoztatását, támadóterpeszhez, megkülönböztetés, konzervatóriumig, alkalmazottjának, kisdoktorikauszt, szerkesztőségtől, szolgálatotoknál, lisztferihegyről, kinyilvánítását, harangtoronyból, tanúbizonyságot, segélyszervezet, alaptörvényéből, szervilizmusból, szeméjeskedést, szervezetekhez, megválasztását, különvéleménye, alaptörvénnyel, szóvirágaimmal, alaptörvényünk, különbségtétel, segédpüspöknek, nyilvánosságra, alkotmányosság, magyarországon, kötelezettsége, médiamunkások, kinyilvánítsa, sziporkáimmal, emlékeztetlek, fogyatékosság, hogyhíjjáknak, szabadságához, gyülekezéshez, szervezeteket, népszavazásra, aláírásgyűjtő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.